Vihar söpri el a tűzijátékot?

Ma még többnyire nyugodt, napos időre készülhetünk, ám holnap záporok, zivatarok várhatóak. Nyugaton iinkább 20, míg kelet 30°C-ra lehet számítani.
Kedden hazánk nagy részén még sok lesz a napsütés, nyugat felől azonban növekedni kezd a felhőzet, és nyugaton, északnyugaton, valamint északon délutántól már egy-egy zápor, esetleg zivatar is kialakulhat. Többfelé élénk lesz a délnyugati szél. Délutánra 24 és 29°C közé melegszik a levegő.

Az Időkép előrejelzése szerint holnap, nemzeti ünnepünkön egy hidegfront hatására eleinte északon és nyugaton, késő délutántól már máshol is számítani kell záporokra, viharos széllökésekkel kísért zivatarokra. Északnyugaton 22, délkeleten még 30°C körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön reggel még többfelé, napközben egyre inkább keleten valószínű további eső, zápor, zivatar. Szeles időre készülhetünk. Északnyugaton 20-22, délkeleten 25-27°C várható a legmelegebb órákban.

Péntekre ez a hidegfront elvonul, országszerte több órára kisüt a Nap, és a légmozgás is mérséklődik. Hajnalban a front mögött ismét hűvös lesz, délutánra pedig a legtöbb helyen 25 fok köré melegszik a levegő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.