Átesett a csípőműtéten Lady Gaga

Az énekesnőt azután műtötték meg, hogy súlyos ízületi gyulladást diagnosztizáltak nála. Azt még nem lehet tudni, mikor pótolja be a a világkörüli turné elmaradt koncertjeit.

Az énekesnő február 12-én közleményben jelentette be, hogy az egyik fellépése közben elszenvedett sérülése miatt hosszabb ideje ízületi gyulladásban szenved. Állapotát állítólag a saját turnécsapata elől is eltitkolta egészen addig, amíg a montreali koncertje után már járni sem volt képes.

Az est legnagyobb nyertese: Lady Gaga négy díjat is bezsebelt.
Lady Gaga holds her four awards after the show at the MTV Europe Music Awards show in Belfast November 6, 2011. REUTERS/Luke Macgregor (BRITAIN - Tags: ENTERTAINMENT PROFILE SOCIETY)

Orvosai a mielőbbi műtét mellett döntöttek, így az is bizonyosság vált hamar, hogy a Born This Way Ball nevű turné még hátra lévő állomásait törölni kell, mert egy súlyos műtét vár a 26 éves hírességre. A két éve indult világkörüli turnéból március 20-ig még 21 koncert lett volna hátra. 

Lady Gaga nemrég még egy fotót is posztolt a kerekesszékéről, alkalmi segítőjét Emmának nevezte el.

A halaszthatatlan csípőműtétre végül tegnap került sor, az énekesnő előtte még a Twitteren is üzent rajongóinak: „most indulok a műtétre. Köszönöm azt a szeretetet és támogatást, amit nekem nyújtotok!” A műtét után pedig egy hosszabb üzenetet is hagyott a weboldalán.

Az ABC News megkérdezett egy specialistát, Dr. Jennifer Ashton elmondta: nagyjából négy hónap kell a felépüléshez egy ilyen típusú műtét után.

Az énekesnő dollármilliókat veszíthet a lemondott fellépések miatt, azt pedig még nem tudni, mikor kerülhet sor a lemondott turné állomásaira, de a doktor szavaiból úgy tűnik, nyárnál előbb erre nem kerülhet sor.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.