Aranyrabló kamaszok Veszprémben

Több mint egymillió forintnyi aranyat próbált meg elrabolni egy 15 éves fiú és társa hétfőn az egyik veszprémi zálogházból; a fiút elfogták, társát nagy erőkkel keresik.

A rendőrség közleménye szerint a veszprémi Munkácsy úton lévő zálogházba belépett egy fiatalember, aki az eladóval közölte, hogy aranyat szeretne vásárolni. Az eladó kitett a pultra egy 14 karátos arany nyakláncokat tartalmazó tálcát. Rövidesen megérkezett a fiú társa, aki először csak nézelődött, majd váratlanul magához ragadta a mintegy egymillió forintnyi ékszert tartalmazó tálcát és az üzlet kijárata felé indult.

Az eladó ezt meg akarta akadályozni, azonban a másik elkövető a társa segítségére sietett. Az eladó elé állt, majd kint az utcán fellökte. Ezt a kis időt kihasználva az elkövetők futásnak eredtek. Az üzletben egy kisgyermekes házaspár is tartózkodott, a férj utánuk eredt és a tálcával elmenekülő fiatalt sikerült utolérnie.

A tálca és az ékszerek egy része visszakerült az üzletbe, az elkövetők egyikét pedig a kiérkező rendőröknek átadta a gyermekes apa. A helyszínen elfogott fiú 15 éves várpalotai lakos, társát a veszprémi rendőrkapitányság nagy erőkkel keresi.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.