Apjukat hívták a haláluk előtt az autóban hagyott ikerlányok

A szomszédok figyeltek fel a gyerekek sikolyaira, majd azt látták, hogy a férfi, Asa North a két gyerekkel rohan a felfújható medencéhez és élesztgeti őket.

A 24 éves férfit gondatlan emberöléssel gyanúsították pénteken a georgiai Carrolltonban, amiért tűző napon az autóban hagyta 15 hónapos ikerlányait a 32 fokos hőségben. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a férfi korábban alkoholt fogyasztott, ennek bizonyítására egyelőre várják a vérvizsgálat eredményét - írja az AP.

A szemtanúk kiabálást hallottak és vízzel és jéggel próbáltak segíteni a gyerekek újraélesztésében. A kiérkező mentők sikertelenül próbálták megmenteni a gyerekek életét. 

Csütörtökön 32 fok volt, amikor 6 óra 34 perckor a rendőrséghez megérkezett a segélyhívás A nyomozók azt próbálják kideríteni, hogy mennyi időt tölthettek a gyerekek a parkoló autóban. Mindössze pár perc is elég ahhoz, hogy elviselhetetlen legyen a meleg a járműben.

Az anya a testvérét látogatta meg a kórházban, aki súlyos autóbalesetet szenvedett szerdán, ezért az apa vigyázott a lányokra, Ariel és Alaynah North-ra. 

A két kislánnyal együtt 26-ra nőtt azoknak a gyerekeknek a száma, akik egy felforrósodott autóban vesztették életüket idén.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.