Anyai örömök elé néz Kovács Katalin

A 37 éves olimpiai bajnok első gyermekét június elejére várja. Hogy folytatja-e a kajak-kenut, még nem tudja, úgy fogalmazott, egyelőre nem látja, hogy az előtte álló új élet mit hoz és mit enged majd meg neki.

A háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Kovács Katalin a Nemzeti Sport riporterének beszélt arról, hogy az augusztusi, duisburgi vb után négy héttel derült ki, hogy várandós, s párjával június elejére várják első gyermekük érkezését.

Mint mondja, az örömhírt már a Magyar Kajak-Kenu Szövetség vezetőivel, támogatóival, valamint Borkai Zsolttal, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökével is megosztotta. Az első három hónap nem volt könnyű számára, a terhességi tünetek mellett nyomasztotta, hogy nem beszélhet a hírről senkinek. "Hordoztam magamban, mint egy kis titkot, és olykor utáltam is ezt az állapotot, mert vannak olyan emberek az életemben, akiket szívesen beavattam volna" - nyilatkozta a lapnak.

Arra a kérdésre, hogy a gyermek érkezése pályafutása befejezését is jelenti-e egyben, azt felelte, egyelőre nem gondol a befejezésre, a kajakozás most is élete szerves része, most is jár edzeni, igaz, visszavett a tempóból és a korábbiakhoz képest kevesebbet edz, de mindenképp szeretné folytatni. "De a folytatásról mégis nehéz beszélni, mert nem tudom, hogy az előttem álló új élet mit hoz, mit enged. fejben tudom, hogy mit szeretnék, és minden idegszálammal törekszem a megvalósítására" - mondta a napilapnak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.