Angelina Jolie összeomlott a pesti forgatáson

Bár Angelina Jolie mindig magabiztosnak és határozottnak tűnt A vér és méz földjén című háborús film budapesti forgatásain, kiderült: tele volt kétségekkel - írja a Bors. A gyönyörű színésznő tavaly forgatta hazánkban a szerb–bosnyák háború idején játszódó szerelmi drámáját, mely első rendezői munkája volt.


– Összeomlottam. Brad talált rám a zuhanyzóban, zokogva estem össze. Úgy éreztem, óriási rajtam a felelősség, én pedig túl kicsi vagyok ahhoz, hogy magamra vegyem. Hiszen csak el akartam mesélni ezt a történetet, aztán hirtelen én rendeztem. Nem akartam rendező lenni, és most sem nevezném magamat annak – mesélte őszintén Jolie egy, a rajongókkal folytatott internetes beszélgetés során, majd azt mondta, megtiszteltetés volt számára egy ilyen komoly témát feldolgozni.

– Tizenhét éves voltam a boszniai háború idején, a saját problémáim foglaltak le, önpusztító, punk életet éltem, és nem hittem, hogy valaha is példakép lehetek az emberek számára. Ahogyan a legtöbb amerikai, nagyon keveset tudtam arról a háborúról és az egész térségről. Szeretném, ha a gyerekeim már szélesebb látókörrel rendelkeznének a világról – idézi Jolie-t a Bors, aki állítja: párja, Brad Pitt támogatása nélkül nem lett volna képes befejezni a filmet.

A vér és méz földjén című dráma főszerepeiben egyébként kizárólag szerb és bosnyák színészek tűnnek fel, Jolie szerette volna ugyanis, ha minél autentikusabb alakítások jelennek meg a vásznon.A film vegyes fogadtatásban részesült, de egy Golden Globe-díj-jelölést már magáénak tudhat a legjobb idegen nyelvű film kategóriában.

(Borsonline)

Angelina Jolie az első általa rendezett filmjének budapesti forgatási helyszínén
Budapest, 2010. október 14. Angelina Jolie amerikai színésznő megy az első általa rendezett, Untitled Bosnian War Love Story munkacímű boszniai polgárháborús filmjének budapesti forgatási helyszínén. MTI Fotó: Kallos Bea
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.