Angelina Jolie kissé bizarr módon rajong Katalin hercegnőért

Vilmos herceg feleségéről, Kate Middletonról, vagyis Katalin cambridge-i hercegnőről forgatna filmet Angelina Jolie.

Vilmos - Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, II. Erzsébet királynő unokája, aki édesapja után majdan Nagy-Britannia királya lesz - tavaly április 29-én kelt egybe polgári származású kedvesével, akinek az uralkodó a világraszóló menyegző után adományozta a Cambridge hercegnője címet.

A The Sun - a legnagyobb olvasottságú brit bulvárlap - vasárnapi beszámolója szerint a hollywoodi sztárpár, vagyis Brad Pitt és Angelina Jolie a brit hercegi házaspár legnagyobb rajongói közé tartozik, olyannyira, hogy franciaországi kastélyuk egyik lakosztályának falát Vilmos és Katalin ékes keretbe foglalt fotóportréja díszíti.

A The Sun egyik bennfentes forrása szerint Angelina Jolie-t "egyszerűen elbűvöli" Katalin hercegnő "csodálatos aurája", és az a "kedvesség és őszinteség", amely Vilmosból és hitveséből árad.

A jól értesült forrás elmondta azt is, hogy "Ange és Brad" egyenesben nézte a tavaly áprilisi londoni esküvő közvetítését, és "már arról beszélnek", hogy forgatnának egy életrajzi ihletésű filmet Kate Middletonról.

A brit lap beszámolója arra nem tér ki, hogy a majdani filmben ki alakítaná Cambridge hercegnőjét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.