Angelina Jolie filmszerepet szerzett kislányának

Együtt játszik majd a Maleficent című filmben Angelina Jolie és négy éves kislánya, Vivienne. Auróra hercegnő figurája lesz a kislány első rövidke filmszerepe, amit édesanyja szerzett meg számára.

A Maleficent története egyféle Csipkerózsika átdolgozás a gonosz királynő szemszögéből. Ebben kapta meg a címszerepet a színésznő, aki meggyőzte a film alkotóit, hogy Auróra hercegnő (vagyis a gyermek Csipkerózsika) szerepére kislányát, Vivienne-t alkalmazzák.

Angelina Jolie és és Brad Pitt gyerekeikkel
Velence, 2010. február 16. Angelina JOLIE amerikai színésznő és élettársa, Brad PITT amerikai színész gyermekeikkel, Zaharával (j), Maddoxszal (Zahara mögött) és Paxszal (b) mennek Velencében 2010. február 16-án. Jolie a The Tourist című film forgatásán vesz részt, amelyet Florian Henckel von Donnersmarck rendez. (MTI/AP/Luigi Costantini)

A híres anyuka úgy gondolja, szórakoztató élményt jelent majd kettejük számára egy filmben szerepelni, ráadásul bennfentesek szerint Vivienne nagyon természetesen forog a kamerák előtt, így idővel jó eséllyel léphet Angelina nyomdokaiba.

Jolie korábban azt nyilatkozta, hogy a szerep elvállalására a gyerekei vették rá, akik nagyon örülnek, hogy anyukájuk mesefilmben játszik majd.

A forgatási munkálatok már zajlanak Angliában, a kész filmet 2014 márciusában láthatja majd a közönség.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.