Angelina Jolie Budapesten adott interjúja a CBS-en

Az amerikai színésznő budapesti tartózkodása alatt adott interjút a CBS csatornának.

Először fordult elő, hogy a 36 éves Jolie hajlandó volt sötét múltjáról nyilatkozni. – Még mindig egy rossz lány vagyok, azzal a különbséggel, hogy ez az oldalam, már csak Bradé...vagyis a kalandjainké – mondta a színésznő. – Szerencsés vagyok, hogy túléltem a fiatalkori sötét időszakomat. Sok művész nem él túl bizonyos dolgokat...nem szeretnék részletekbe menni, de elképzelhetik, hogy a legveszélyesebb dolgokat, a legrosszabb dolgokat műveltem. De szerencsére nem haltam meg fiatalon – tette hozzá.

A színésznő múltja nem csak az emberek képzeletében él. Sok-sok bizonyítékot sorakoztatott fel korábban a "rossz lány" imidzse erősítéseként. Egyszer büszkén mutatta, hogy akkori párja, a szintén színész Billy Bob Thorton vérét hordja a nyakában egy kis fiolában, máskor pedig testvérével, James-szel váltott szenvedélyes csókot a 2000-es Oscar-díjátadón. Mindemellett nem egyszer nyilatkozott hölgyekkel való szexuális kapcsolatairól.

Az utóbbi időben azonban már Angelina Jolie humanitárius erőfeszítéseitől és saját rendezésű filmjeitől hangos a sajtó.

A sztárral készített interjú most vasárnap kerül adásba az Egyesült Államokban a 60 Minutes (60 perc) című műsorban.

Lopta volna a sztoriját?
Cast member Brad Pitt and actress Angelina Jolie leave the festival palace after the screening of the film "The Tree of Life", by director Terrence Malick, in competition at the 64th Cannes Film Festival, May 16, 2011. REUTERS/Yves Herman (FRANCE - Tags: ENTERTAINMENT)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.