Angelina Jolie az Ovális Irodában

Barack Obama szerdán látta vendégül Angelina Jolie-t és párját, Brad Pittet. Jolie a háborús kegyetlenkedések és a nők elleni tömeges erőszak megelőzéséért folytatott humanitárius munkásságáról beszélt az amerikai elnöknek.

A nemrég rendezőként debütáló színésznő A vér és méz földjén című filmje washingtoni bemutatására érkezett a fővárosba. Filmjéről és a rendezésről a Nemzeti Holokauszt Múzeumban beszélt. Elmondta, bizonyos dolgokkal meglehetősen elégedett, van azonban néhány dolog, ami miatt kissé csalódott, majd hozzátette: ezt nem ma este akarja tisztázni.

Szerdán este pedig az amerikai elnök fogadta a párt - adta hírül a The Telegraph. Először a fotósok örökítették meg a nagy találkozást, de később az elnöki hivatal is megerősítette a hírt.

Jolie a Fehér Ház szóvivőjének elmondása szerint a háborús kegyetlenkedések és a nők elleni tömeges erőszak megelőzéséért folytatott humanitárius munkásságáról beszélt az amerikai elnöknek.

Jolie, aki az ENSZ jószolgálati nagykövete, Washingtonban a Központi Hírszerző Ügynökség, a CIA igazgatójával, David Petraeusszal is beszélt, a téma pedig az afgán menekültek sorsa volt.

Angelina Jolie életmű Oscar-díjat kap
United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR) Goodwill Ambassador Angelina Jolie presents the Nansen prize to Yemen's Society for Humanitarian Solidarity and its founder, Nasser Salim Ali Al-Hamairy (not pictured) at a ceremony in Geneva October 3, 2011. Jolie made a surprise appearance on Monday night at the U.N. refugee agency's ceremony to honour the Yemeni aid group credited with rescuing thousands of desperate Somali and other African refugees who arrive in southern Yemen each year. REUTERS/Jason Tanner/UNHCR/Handout (SWITZERLAND - Tags: SOCIETY ENTERTAINMENT)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.