Angelina Jolie apja is a netről értesült lánya masztektómiájáról

Jon Voight két nappal a színésznő keddi bejelentése előtt találkozott lányával, Angelina Jolie azonban semmit sem mondott neki a melleltávolító műtétjéről.

"Két nappal azelőtt találkoztunk, hogy együtt ünnepeljük az öccse, Jamie születésnapját. De nem tudtam róla. Egyáltalán nem volt nyilvánvaló. Kedd reggel értesültem a dologról. Megdöbbentem mint mindenki más, és mélyen megindít az a bátorság, amellyel a lányom ezt az egészet kezelte" - idézi Jon Voight-t a Huffington Post.

Tudtuk, hogy ez volt a helyes lépés, amit a családunk érdekében meg kellett tenni - írja Angelina Jolie, aki eltávolíttatta mindkét mellét
U.S. actress Angelina Jolie (2nd L) arrives with her children Shiloh (L), Pax Thien, Maddox (front R) and Zahara (back R) at New Tokyo International Airport in Narita, east of Tokyo July 26, 2010. Jolie flew into Japan on Monday to promote her movie "Salt". REUTERS/Issei Kato (JAPAN - Tags: ENTERTAINMENT)

Elmondta, egyáltalán nem neheztel lányára, amiért nem osztotta meg vele a történteket, kedden, miután megjelent Jolie írása a New York Times-ban, beszéltek,  s miután elmagyarázta neki, miért is volt szükség erre a beavatkozásra, megértette a döntését.

Angelina Jolie kedden jelentette be, hogy az elmúlt hónapok során több műtéttel eltávolíttatta melleit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.