Végrehajtást indít Farkasházy Andy Vajna ellen

A Fővárosi Törvényszéken kért végrehajtást Andy Vajna ellen Farkasházy Tivadar, mert a filmügyi kormánybiztos a mai napig nem fizette annak a pernek a költségét, melyet elvesztett a humoristával szemben.
Farkasházyt azért perelte be a filmes producer, mert két és fél évvel ezelőtt a Heti Hetesben azt mondta róla: „úgy beszél, mintha minden dolga rendben lenne Amerikában, s nem véletlenül nem megy vissza”. Vajna emiatt kétmillió forint kártérítést követelt a humoristától, de keresetét februárban elutasították.

Ezért Andy Vajnának kell állnia a per költségeit – 202 ezer forintot –, amit eddig nem fizetett ki. Farkasházy szerint a filmes már fizetési felszólítást is kapott. A Heti Hetes tagja már befizette az eljárási illetéket, hogy meg tudják indítani a végrehajtást Vajna ellen.

Farkasházy próbálja humoroson felfogni a helyzetet, és a Blikknek azt mondta: „Valószínűleg nagyon nehéz anyagi helyzetben lehet a kormánybiztos, ezért gyűjtést indítok számára.” Teddy arra buzdítja a jótékonykodni kívánókat, hogy menjenek el a legközelebbi kaszinóba, és veszítsenek minél többet.

A lap megkereste Vajnát is, aki azt állította, hogy nem kapott semmilyen felszólítást, de utánanéz, és ha valóban tartozása van, rendezi.  

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.