András herceg családi fotót posztolt

Első alkalommal jelent meg családi fotó a brit uralkodócsalád hivatalos Facebook-oldalán, a képet a nemrég botrányba keveredett András yorki herceg, II. Erzsébet egyik fia készítette és tette közzé - írja a brit Telegraph internetes kiadása.
A brit uralkodócsalád Facebook-oldalán eddig kizárólag hivatalos közlemények jelentek meg. Az 55 éves yorki herceg által a Buckingham-palota egyik magántermében készített képen II. Erzsébet brit királynő legkisebb fia, Eduárd wessexi gróf és felesége, Zsófia társaságában látható, mielőtt a család részt vett volna egy jótékonysági eseményen.

A kép az első olyan ismert alkalommal készült, ahol a királynő személyesen találkozott Andrással, mióta a herceget egy 17 éves lánnyal folytatott szexuális kapcsolattal gyanúsították meg a sajtóban. A királyi sarj januárban tagadta a vádakat.

Nem ez az első képe András hercegnek, amely a közösségi médiára kikerült: tavaly áprilisban - elsőként a királyi családból - egy saját magáról készült képet is feltöltött a Twitter közösségi oldalra.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.