Amerikai sorozatban bukkant fel a magyar színésznő

Tizennyolc éve nem mutatkozott sem sorozatban, sem filmben a magyar színésznő, Bálint Eszter, ám most megtört a jég, a magyar származású komikus, Louis CK sorozatában bukkant fel újra, és magyarul beszélt – írta meg a cink.hu.

A Louie című sorozat negyedik évadjának negyedik epizódjában bukkant fel a színésznő helyi idő szerint hétfő este. Az epizódban Bálint Eszter egy liftbe szorult idős hölgy unokahúgát alakítja, akivel a főszereplő akkor találkozik össze, amikor segíteni szeretne a bajbajutott nőnek. Az unokahúg magyarul kiabál a főszereplővel, majd később bocsánatot kérve állít be a férfihoz egy pitével. A liftes galibát hat részen keresztül fogják még folytatni, így a magyar színésznőt vélhetően láthatják még eleget a nézők - írja a cink.hu.

A sorozat atyja és főszereplője, Louis CK (Louis Szekely) ismert amerikai komikus, akinek az FX tévécsatorna adott lehetőséget saját széria készítésére, minimális pénzből, viszont teljes alkotói szabadságot adva. A sorozat, amit a főszereplő ír, rendez és még az elején vágott is, az amerikai tévézés egyik csúcsa lett a 2010-es években.

Az IMdB szerint Bálint Eszter utolsó munkája a Bárbarátokban volt 1996-ban, azóta zenével foglalkozott, több albumot is kiadott. Leghíresebb filmszerepe Jim Jarmusch 1985-ös Florida, a paradicsom című filmjében volt, ahol az ugyancsak magyar Évát játszotta

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.