Álomesküvőt szervezett egy leukémiás kislánynak ápolója

Valóra vált a négyéves Abby álma, aki „házasságot” köthetett kedvenc ápolójával, Matt-tel. A megható eseményről készült videó már meghódította az internetet.

Talán nem túlzás azt mondani, hogy Matt Hickling a világ egyik legodaadóbb ápolója. A férfi a New York-i Albany Egészségügyi központ személyzetének segítségével szervezett esküvőt egy négyéves, leukémiában szenvedő kislánynak.

A kórházi ünnepségről videofelvétel is készült. Abby hercegnő ruhában, csokorral a kezében sétál be a rózsaszirmokkal borított kórterembe, miközben az kórház dolgozói és a családtagok a nászindulót zümmögik.

Matt és a kórházi személyzet nagyon odafigyelt a részletekre a szervezés során, így gyűrűt, tortát és egy rózsaszín játékautót is bevittek a kórterembe, „Friss házasok” felirattal. Az esküvőt mindössze 24 óra alatt hozták össze.

„A beteg félénken megkérdezte, hogy feleségül veszem-e. Nem haboztam, hogy igent mondok. Kaptam egy hatalmas ölelést, és megpecsételtük az üzletet egy nyalókagyűrűvel!” – írja Facebook-oldalán Matt Hickling, aki megköszönte a helyi virágboltnak, hogy 12 óra alatt biztosították a virágokat az ünnepségre.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.