Álmában fejbe lőtte a férjét és a betörőkre kente

A férfi hajnalban arra ébredt, hogy csupa vér a párnája, az felesége később pedig arról próbálta meggyőzni, hogy betörtek hozzájuk.

A New York-i rendőrségnél pszichológusként dolgozó Emily Dearden november 14-én éjszaka úgy döntött, megöli a férjét. A 46 éves nő közvetlen közelről lőtt, ám a férfi nem halt meg, órákkal később arra ébredt, hogy a párnája vérben úszik és égő fájdalom van az állkapcsában.

Kenneth Dearden letámolygott az emeletről, feleségére a konyhában fekve talált rá. A nő azt állította, betörtek hozzájuk és őt is leütötték. Emily nem volt hajlandó elkísérni a férjét a kórházba, és amikor a nyomozók visszatértek a lakásba, éppen az éjjel viselt ruháit mosta. Ez önmagában még nem lett volna gyanús, ám a rendőrök semmilyen betörésre utaló nyomot nem találtak, nem jelezett az elektromos riasztó, de a család kutyája sem.

Az ügy végül a férj feljelentése kapcsán vett új fordulatot. A férfi a rendőröknek elmondta, Emily-nek szeretője van, akivel a nő azelőtt is találkozott, hogy őt meglátogatta volna a kórházban - írja a Gawker.

A nőt gyilkossági kísérlet vádjával letartóztatták, 150 ezer dolláros óvadékért cserébe szabadlábon védekezhet, de a távoltartási végzés értelmében nem mehet a férje és a gyermekei közelébe.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.