Állatkórházból loptak Szentendrén

A Szentendrei Rendőrkapitányság lopás és orgazdaság miatt folytat eljárást  B. Judit 44 éves szentendrei lakos ellen.

A nő március 26-án, szombaton este fél kilenckor – egy ismereten társával együtt – megjelent egy szentendrei állatkórházban - írta a rendőrség honlapja. Körbejárták a helyiségeket, majd a gyanúsított bement a gyógyszertári részbe és az íróasztal egyik fiókjából elvitte az ott talált készpénzt. Meggyőződtek arról, hogy cselekményét senki nem látta, majd mindketten távoztak a helyszínről. 

A szentendrei nyomozók rövid időn belül azonosították B. Juditot. A nőt március 29-én, kedden este hatkor a lakásában elfogták és előállítottak, majd gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A házkutatás során a rendőrök találtak egy fotós táskát, benne egy nagy értékű fényképezőgép, objektívek, szűrők és egyéb, fotózáshoz szükséges kellékek voltak. Ezeket 2015. november 20. és november 23. közötti időben egy szentendrei lakásból vitték el. B. Judit ezeket ismeretlen helyen és időben megszerezte, majd a lakásában tárolta, a nyomozók orgazdaság miatt is gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozóhatóság előterjesztést tett a nő előzetes letartóztatásának indítványozására. Ellene a további eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.