A disznók között tartotta az ötéves kislányát

Szomszédok bejelentése után mentettek ki szülei házából a hatóságok egy ötéves kislányt Kínában. A gyerek beszélni sem tudott. Mivel idős apja nem akart rá vigyázni, a disznók közé kötötte ki.

Sertések közé kikötözve, a disznóürülékben, félmeztelenül találtak meg szociális munkások egy kislányt a dél-kínai Guangdong tartomány egyik városában, Nahuo-ban.

A 70 éves apa 35 éves feleségénél mentális betegséget diagnosztizáltak, így a nő nem volt képes többé ellátni közös gyermeküket. A kislányra azonban a férfi sem tudott vigyázni, ezért úgy gondolta, bőven elég, ha megköti, hogy az ne szökjön meg a háztól – számolt be a megdöbbentő esetről a Mirror.

Az idős férfi elmondta, egyszerűen nem volt elég energiája törődni a kislánnyal, aki viszont ment volna erre-arra. „Nem volt mindig megkötve. Néha engedtem neki, hogy játsszon kicsit a malacokkal” – tette hozzá a férfi.

A kislányt rögtön kórházba szállították, de vissza fog kerülni az apához, a gyerekvédelmi szakemberek szerint a férfi ugyanis nem gonoszságból tartotta állati sorban gyermekét, csak nem volt képes megbirkózni a gyerekneveléssel. A hatóságok most úgy próbálnak a családnak segíteni, hogy igyekeznek találni a kicsinek egy óvodát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.