Állásinterjú közben megakadályozta, hogy kirabolják az éttermet – felvették

A 18 éves Devin Washington a New Orleans-i Popey gyorsétterembe jelentkezett egy állásra. A felvételi elbeszélgetés azonban izgalmasabbra sikerült a megszokottnál.

Az ötvenes éveiben járó rabló olcsó trükköt alkalmazott: egy egydollárost akart felváltatni a pénztárossal, majd amikor az kinyitotta a kasszát, átnyúlt a pulton és belemarkolt a pénzzel teli fiókba - számolt be a Daily Mail.

Az üzletvezető-helyettes, Dominique Griffin megragadta a férfi kezét. A rabló azonban kiszabadította magát és az ajtó felé szaladt. Az épp állásinterjút tartó üzletvezető elállta az útját, az állásra jelentkező Devin Washington pedig elkapta a rablót.

"Alig keresünk valamennyit" - magyarázta az üzletvezető, Danyanna Metoyer."Nem vihette el azt a 3-400 dollárt (90-120 ezer forintot), ami az aznapi bevétel volt. Szükségünk van a pénzünkre!"

"Felálltam és hátracsavartam a karját! - mesélte Washington. Azt mondta, nem tudta, hogy a rablónak volt-e fegyvere, de nem félt tőle.

Washington és Michael Ford, a szakács feltartóztatták a férfit a rendőrség kiérkezéséig. Rablás miatt az egyenruhások azonnal őrizetbe vették az 50 éves Pablo Ciscartot.

Az üzletvezető azt nyilatkozta, hogy ő és helyettese már az eset előtt eldöntötték, hogy felveszik a 18 éves fiút. A rablás azonban megakadályozta őket abban, hogy ezt közöljék is vele.

Metoyer a következő szavakkal közölte vele a hírt: "Felvettünk! Kiérdemelted!" 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.