Alkohol hozhatta ki a fiatalokból az erőszakos állatot

Szexuálisan molesztált egy védtelen lányt három kunszentmiklósi fiú, amit negyedik társuk videóra vett. Az egyikük édesapja a bírósági tárgyaláson azt mondta, az ügy el van túlozva, a fiúk csak játszottak.

Ránézésre senki sem mondaná a Szegedi Ítélőtáblára kísért négy megszeppent fiatalról, hogy szexuális erőszakban érintettek. Hármukat egy lány molesztálásával vádolják, míg negyedik társukat azzal, hogy minderről felvételt készített.

A fiatalok 2013. október 12-én este egy kunszentmiklósi házban buliztak, sokat italoztak. A kilenc fiú között Vanda volt az egyetlen lány. A buli egy idő után eldurvult, és az egyik fiatal molesztálni kezdte Vandát, az ágyra rántotta, társa pedig lefogta. A molesztálásba beszállt egy harmadik fiú is, együttes erővel próbálták letépni a lányról a ruhát úgy, hogy mindezt egy negyedik fiatal a telefonjával videóra vette – számol be a borzalmas esetről a Bors. A lány védelmére végül egy másik fiú kelt. Vanda még elindult a fiatalokkal a diszkóba vezető úton, ahol többeknek elmondta, mit tettek vele.

A bulvárlap szerint Vanda nem ment el csütörtökön a tárgyalásra, mivel a történtek nagyon megviselték, és nem tud újra a támadói szemébe nézni. Nyilatkozott viszont az egyik vádlott édesapja, aki szerint képtelenség, hogy a fiatalok meg akarták erőszakolni a lányt: „Ez az ügy nagyon el van túlozva, a fiúk csak játszottak, az egész szexuális erőszakra utaló históriát a lány édesanyja gerjesztette” – mondta az apa, aki Vandát okolja azért, amiért kilenc fiúval ment el bulizni.

A szegedi táblabíróság szexuális erőszak kísérletében csütörtökön bűnösnek mondta ki a jelenleg 23 és 26 év közötti fiatalokat. A bíró a fiatalkorú áldozat erkölcsi védelmére hivatkozva zárt tárgyalást rendelt el, majd jogerősen H. Norbertet két év, E. Attilát másfél év, M. Lászlót kilenc hónap börtönbüntetésre ítélte. Negyedik társukat, aki a felvételeket készítette, felmentették a vádak alól.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.