Aligátor mellé rejtőzött a Darwin-díjas betörő

A férfi valószínűleg a rendőrök elől próbált elrejtőzni egy tóban, miután több lopást is elkövetett egy floridai településen. Itt azonban már lakott egy 3,5 méteres aligátor, amely végzett vele - közölték a hatóságok.

A huszonkét éves Matthew Riggins azt mondta a barátnőjének, hogy Barefoot Baybe megy egy társával, hogy egy betöréssorozatot végrehajtsanak - írta a Sky News.

A rendőrségre november 13-án futott be egy hívás a két gyanús, feketébe öltözött férfiről, akik a környéken lopakodtak a házak mögött - számolt be az előzményekről Tod Goodyear helyi sheriff.

Riggins felhívta a barátnőjét és elmesélte neki, hogy a rendőrök üldözik őket és elrejtőztek a járőrök és velük lévő kutya elől. 

A nő a következő nap jelentette a férfi eltűnését, akinek testét november 23-án találták meg a tó felszínén lebegve. A sérülései alapján aligátortámadás áldozata lett - mondja Goodyear.

"Feltételezhetően bement a tóba, hogy ne találják meg a rendőrök, és ekkor akadhatott össze az aligátorral" - nyilatkozta. "Hogy valaki megpróbáljon elbújni valahol és egérutat nyerni, hogy aztán egy ilyen állattal fusson össze, ilyennel még soha nem találkoztam korábban."

A hatóságok szerint Riggins megfulladt. A hüllőt, amely agresszíven viselkedett a búvárokkal, később befogták és elaltatták. A gyanúsított kéz- és lábfejét az állat gyomrában találták meg.

A nyomozók szerint Rigginsnek volt egy társa is, aki azonban nem működik együtt a hatóságokkal. Őt nem tartóztatták le.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.