Álhalottat fogott a TEK

Halottá nyilváníttatta magát az a férfi, akit a terrorelhárítók egy taxiból szedtek ki a Ferenciek terén december elején, miközben az egyik TEK-es hasba lőtte az autóban ülő kollégáját.

Mint arról mi is beszámoltunk, december elején egy férfit fogtak el a Terrorelhárítási Központ munkatársai a Ferenciek terén. N. Gábort azért körözték, mert évekkel ezelőtt társaival rendőrnek adták ki magukat, és több millió forintot vettek el áldozatuktól. 

A férfi csalás miatt állt bíróság elé, majd azért hogy megússza a büntetést, és új életet kezdhessen, a férfi halottá nyilváníttatta magát - írja a Blikk.

N. Gábor nem jelent már meg a bírósági tárgyalásokon, mikor keresték, azt állította, gyomorvérzéssel a János Kórházba került, ezt az információt kezelőorvosa is megerősítette. A megfelelő gyógyulási időt kivárva a rendőrség ismét felkereste, ám telefonja ekkor már ki volt kapcsolva. A férfi élettársát érték el telefonon végül, aki azt mondta, hogy férje meghalt, ő pedig a gyász miatt vidékre költözött. A bírónő kapott is egy halotti anyakönyvi kivonatot. Ezután felhívták a zárójelentést kiállító orvost, aki elmondta, ő nem adott ki ilyen papírt, így kiderült, hogy valószínűleg egy, a férfi által hamisított halotti anyakönyvi kivonatot kaptak.

Ekkor rendelte el a bírónő a férfi körözését és ezután történt, hogy a férfi elfogása közben a TEK egyik munkatársának véletlenül elsült a fegyvere.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.