Alföldi a legértékesebb hazai híresség

A Forbes Magazin hazai kiadása listát készített a legértékesebb magyar hírességekről: Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház korábbi igazgatója, színész-rendező megelőzte Ákost.

Az amerikai Forbes Magazin minden évben összeállítja a világ leggazdagabb embereinek listáját. A tavaly novemberben elindult magyar kistestvére sem maradt ki a listázásból, az elsőt idén februárban közölték, a „Harminc sikeres magyar, harminc alatt" címmel, amire sikeres fiatal vállalkozók (Lakatos Dávid, Szórádi Bence, Szabadkai Attila) mellett modellek (Mihalik Enikő, Palvin Barbara) és média-személyiségek (Hozleiter Fanni, „Mosolyka", Szirmai Gergely videoblogger) is kerültek.

Csáki Judit könyve tavaly szeptemberben jelent meg és rengeteg fogyott belőle Kurucz Árpád / Népszabadság

A nyár sem maradht lista nélkül: júliusban kétféle borítóval jelennek meg, az egyik a legértékesebb női, míg másikon a legértékesebb férfi celeb látható, előbbi Liptai Caludia, míg utóbbi Alföldi Róbert lett.

Az első helyezettnek választott színész-rendezőt Ákos, Frei Tamás, Friderikusz Sándor és Liptai Claudia követi. A legértékesebb celebek listájának elkészítéshez a GFK Hungária 400 fős online paneljén elvégzett Sztár-Monitor kutatásának friss adatait használta a lap - írja a Világgazdaság Online.

A rangsor összeállításánál az ismertségi, kedveltségi és a burn out faktort vették figyelembe. Ezután a celebvilág működését belülről is ismerő szakembereket kértek meg rá, hogy 10-es skálán pontozzák a lista szereplőinek profizmusát, tartalmasságát és pénztermelő képességét. Végül a Forbes szerkesztőségének is volt egy szavazata. A lista felerészben a GfK kutatásának eredményéből, felerészben pedig a szakértői és szerkesztőségi szavazatokból állt össze.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.