Akár két évet is kaphat pókerezésért egy férfi

Tiltott szerencsejáték szervezése miatt fogtak el a bicskei rendőrök egy 30 éves székesfehérvári férfit, aki az általa üzemeltetett egyik csákvári vendéglőben pókerezést szervezett.

Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a Bicskei Rendőrkapitányság egy éjszakai akció során ellenőrizte a környék szórakozóhelyeit. A razziában 28 rendőr vett részt, jártak Bicskén, Alcsútdobozon, Válon, Száron, valamint Csákváron.

Utóbbi település egyik vendéglőjében egy függönnyel leválasztott teremben találtak rá egy pókerező társaságra. A rendőrök lefoglalták az összes pókerkelléket, illetve a játékosok által beváltott 47 ezer forintot.

Mint kiderült, az osztó az üzletvezető volt, és a játékosokat is ő szervezte be a játékba. Az eddigi információk szerint havi egy-két alkalommal jött össze a társaság, mindegyiküket tanúként hallgatták ki az üggyel kapcsolatban.

A 30 éves fehérvári üzletvezetőt tiltott szerencsejáték szervezése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomást nem tett, szabadlábon védekezik. Tettéért két évig terjedő szabadságvesztésre is ítélheti a bíróság.

(Forrás: hirado.hu)

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.