Agyonvert egy idős házaspárt

Több emberen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanúsítottjaként tartoztatta le a bíróág azt a 39 éves érdi nőt, aki a rendőrség jelenlegi adatai szerint tavaly októberben brutális kegyetlenséggel meggyilkolt a saját házukban egy 80 éves házaspárt.

A feltételezett gyilkos és áldozatai már évek óta ismerték egymást. Többször járt az idős emberek házában, néhányszor segített is nekik a ház körüli munkákban.

Tavaly október 30-án állítólag a másnapra megbeszélt takarítás miatt kereste meg az idős házaspárt. Beszélgetés közben azonban eddig tisztázatlan okból a nő az idős emberekre támadt. Egy, a házukban talált a hatóságok által egyelőre közelebbről meg nem határozott tárggyal előbb az asszonyt, majd a konyhában tartózkodó férjét verte agyon.

Miután az idős emberek már nem mutattak életjelet, felforgatta a házat – feltehetőleg pénz és pénzzé tehető értékek után kutatott –, majd a gyilkos eszközzel távozott.

Áldozataira két nappal később, hozzátartozóik bejelentése alapján a rendőrség talált rá. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kiterjedt nyomozás keretében a napokban fogta el a gyilkosság gyanúsítottját.

Mivel a több emberen elkövetett emberölésért akár 20 évet is kiszabhat a bíróság, a Pest Megyei Főügyészség a várható súlyos ítéletre miatt, a szökés-elrejtőzés veszélyére tekintettel indítványozta a gyanúsított előzetes letartóztatását, amit a Buda-környéki Járásbíróság el is rendelt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.