Agyonlőtte a betörőt, aki az apja volt

Fegyvert szegezett anyja felé, ezért agyonlőtte egy floridai fiatal a házukba behatoló maszkos férfit, akiről később kiderült, hogy az édesapja.

A tizennyolc éves Malachi Heisler arra ébredt egyik éjszaka, hogy anyja segítségért kiállt. Fegyvert ragadott, és elindult le a lépcsőn. Ekkor látta meg a talpig fekete ruhában lévő, símaszkot viselő férfit, aki fegyver szegezett anyjára. A fiatalnak pár másodperce volt dönteni, és lőtt.

Malachi csak később ismerte fel, hogy a betolakodó valójában apja, akivel jó pár hónapja nem találkoztak, mert a fiú anyja távoltartási végzést kért ellene. A férfinak állítólag gondjai voltak az alkohollal, a kábítószerrel ráadásul büntetett előéletű volt.

Az Independent azt írja, a nő azután kért távoltartásit volt párja ellen, hogy májusban is belépett a házukba, és fegyverrel fenyegetőzött. Akkor a férfit őrizetbe vették.

A floridai hatóságok nem vonták felelősségre a tizennyolc éves fiút sem a fegyverhasználat, sem apja megölése miatt. A rendőrség szerint a fiú helyesen cselekedett, mivel egy idegen, maszkos férfit látott, aki anyját fenyegette és betört a házukba.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.