Adele színésznőnek áll

Elvállalta első filmszerepét a népszerű énekesnő. A Matthew Vaughn rendezte A titkosszolgálat című filmben tűnik majd fel Colin Firth és Michael Caine oldalán.

A titkosszolgálat című film Mark Millar, a skót származású képregényíró egyik művén alapul, és Matthew Vaughn fogja rendezni.

Idén bezsebelt egy Oscart a Skyfall főcímdalért, most pedig színészi tehetségét is megmutatja
Adele Adkins of Britain poses with her Oscar for Best Original Song for "Skyfall" at the 85th Academy Awards in Hollywood, California February 24, 2013 REUTERS/ Mike Blake (UNITED STATES TAGS: - Tags: ENTERTAINMENT) (OSCARS-BACKSTAGE) - RTR3E9C4 A Grammy és a Golden Globe után a brit Adele (és társszerző-producere, Paul Epworth) az Oscar-díjat is megnyerte a Skyfall főcímdalért, amit az énekesnő élőben is előadott a Los Angeles-i Dolby Theatre-ben megrendezett gálán

Ahogy a címe is sugallja, egy izgalmas kémtörténet lesz, melynek középpontjában egy fiatal, felelőtlen londoni srác áll, aki a film végére egy a 007-est is megszégyenítő ügynökké válik. A főszereplőt egy brit színész, Taron Egerton alakítja majd, Colin Firth az ő nagybátyját formálja majd meg. A hírek szerint a titkosszolgálat vezetője pedig Michael Caine lesz - írja az NME.com.

Vaughn szeretné, ha a film kasszasiker lenne, így igyekezett minél több hírességet felsorakoztatni a szereplőgárdában. A 25 éves Adele például az ügynökök egyik ellenségét alakítja majd, de feltűnik majd a filmben néhány jelenet erejéig David Beckham és Elton John is.

A hírek szerint Samuel L. Jackson is szerepet kapott, Adele-hoz hasonlóan a rosszfiúk oldalán áll majd.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.