Adam Sandler éri meg legkevésbé a pénzét

A Forbes magazin minden évben nyilvánosságra hozza azon sztárok nevének listáját, akik nem érik meg a filmstúdióknak a beléjük fektetett pénzt.

A vizsgálatnál Hollywood legjobban kereső színészeinek legutóbbi három filmjét vették alapul, és megnézték, hogy hogyan alakul gázsijukhoz képest a szereplésükkel készült filmek bevétele.

Adam Sandler minden neki kifizetett 1 dollár után 3, 40 dollárt hozott a filmstúdióknak
Former NBA star Shaquille O'Neal lifts up cast member Adam Sandler as they arrive for the premiere of the film "Grown Ups 2" in New York, July 10, 2013. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT SPORT BASKETBALL)

A 47 éves komikus, Adam Sandler a legtúlfizetettebb színész a Forbes magazin szerint. A Jack és Jill, az Apa ég! című film sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az Apa ég! című film 70 millió dollárból készült, és mindössze 57 milliót hozott vissza, hatalmas bukás volt. Sandler ugyan sokat keresett rajta, ám a filmstúdiónak nagyon nem érte meg. Sandler minden, számára kifizetett dollár után mindössze 3,40 dollárt hozott a konyhára.

Ugyanakkor a Nagyfiúk második részét szerette a közönség, a film 80 milliós költségvetésből készült, és 246 milliós bevételt hozott.

A lista második helyezettje Katherine Heigl minden rááldozott dollár után 3,50 dollárral örvendeztette meg a stúdiókat. Reese Witherspoont sem éri meg szerződtetni, mégis szeretik a rendezők, most is több filmen dolgozik. Legközelebb a The Good Lie című filmben láthatjuk viszont.

A Forbes listájának negyedik helyén Nicolas Cage áll, a rá költött egy dollárból a stúdiók hatot kapnak vissza. A színész sokat keresett idén a Croodék című animációs filmmel, ő volt Grug hangja. A film erőteljes 587 millió dolláros bevétellel zárt.

A Nagyfiúk másik sztárja, Kevin James áll a lista ötödik helyén. 

Denzel Washington, Steve Carell, Jennifer Aniston és Matt Damon is túl sokat kér ahhoz képest, hogy mennyit hoznak a filmjeik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.