Absztrakt videódiszkó a Széchenyiben

Első nekifutásra talán a bulizás és a kellemes gyógyfürdőzés párosítása vad, és nonszensz elképzelésnek tűnhet, azonban a dolog mégis működik: élő példa erre a Cinetrip, mely igen régóta megmozgatja a bulizni vágyó magyar és külföldi fiatalokat.

Aki egy kicsit is jártasabb a pesti party-kultúrában bizonyára hallott már a Cinetrip nevű programsorozatról. A ’90-es évek közepén néhány kreatív fiatal ráébredt, hogy a fürdők korántsem csak a reumás- és szívpanaszok kezelésére, és családi pancsolásra alkalmasak, hanem kiváló party-színterek lehetnének. Így született meg 1998-ban a Cinetrip nevű programsorozat.

Fürdő-show DJ-kkel, VJ-kkel, vízi-légi performanszokkal és lézer effektekkel a Szécheniyben
A világhírű látvány-parti Cinetrip bemutatja Water Circus c. műsorát a budapesti Széchenyi fürdőben. 3D & 360o mozgóképes épületvetítés (mapping), Tesla VillámgenerátorTM, 30 akrobata, neves külföldi DJ-k. 2010. július 16. Fotó: Reviczky Zsolt

Egy este erejéig minden fenekestül felfordul: pulzáló vetítés a fürdő teljes falfelületén, tűzzsonglőrök, szinkronúszók és légtornászok szórakoztatják a gyógyvízben tomboló fürdőruhás közönséget, a zenéről pedig dj-k gondoskodnak. A minimáltól kezdve az ambienten, a soulon és a funkyn át a reggae-ig bármi jöhet, mindenki megtalálhatja a kedvére valót.

A Cinetripet pedig nem lehet megunni, hiszen minden egyes party más, a stáb rendszeresen új technológiákat, ötleteket vet be, az egyes estékre a különböző dj-szettekhez külön látványt, külön animációkat hoznak a vj-k. 

Fél év szünet után most, a törzsközönség számára szokatlannal helyszínnel rukkoltak elő a szervezők: a programsorozat ugyanis augusztus 6-án a megszokott Rudas Gyógyfürdőből ismét átköltözik Budapest egyik legimpozánsabb fürdőjébe, a Széchenyibe.

Azoknak sem érdemes elkeseredniük, akik a legközelebbi bulin nem tudnak jelen lenni, hiszen augusztus 20-tól szombatonként zenés éjszakai fürdőzés vár mindenkit a Széchenyiben.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.