Abony: túlságosan ragaszkodott anyjához, ezért megölte

Lezárult a vizsgálat az abonyi anyagyilkos ügyében. A Blikk a birtokába jutott nyomozati iratból megtudta, Sz. Éva féltékenységtől hajtva végzett 57 éves édesanyjával.

Az eset tavaly februárban történt Abonyban. A közelben lakók elmondása szerint pszichésen sérült Éva túlzottan is ragaszkodott anyjához, így nehezen viselte, hogy az asszonynak új kapcsolata lett. Rozália a gyilkosság napján is a barátjánál volt. Lányának azt ígérte, hogy délután kettőre ér haza, ám az asszony csak öt körül lépett be a lakás ajtaján.

Éva azonnal nekiesett anyjának, három órán keresztül verte, míg végül az asszony belehalt sérüléseibe. Rozáliának többek között kiestek a fogai, eltört az orra, kettétörtek a csigolyái úgy, hogy a gerincveleje is megsérült, elhasadt a szegycsontja, és több bordáját is szétzúzta a lánya. Mint a nyomozás során kiderült, Éva előbb puszta kézzel, majd fadarabbal és egy fapapuccsal, végül már sodrófával ütlegelte az asszonyt.

Miután az anyagyilkos végzett, ágyba fektette áldozatát, majd maga is nyugovóra tért. Rozália holttestét másnap reggel fedezék fel látogatóba érkező rokonok. Éva állítólag fel sem fogta, hogy mit tett. 

Az ügyet várhatóan március elején kezdik tárgyalni a Pest Megyei Bíróságon – írja a bulvárlap.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.