A Victoria's Secret Angyalkája sem érezte jól magát mindig a bőrében

"Emlékszem, az első alkalommal, amikor találkoztam Adriana Limával, gyönyörű volt. Nekem pedig az járt a fejemben: Miért akarnak engem? Úgy értem, nézz csak rá. Hihetetlen.És aztán találkoztam Heidi-vel [Klum] és Gisele-lel [Bündchen], és csak arra tudtam gondolni: Mit keresek én itt?" – mondta Miranda Kerr, sikeres modell.

A 28 éves Miranda Kerrt legutóbb a november 29-ei Victoria’s Secret bemutatón láthattuk. Az ausztrál modell a napokban a New York magazinnak beszélt életéről, a modellkedésről és családjáról.

Azt gondolná az ember, hogy egy olyan nőnek, aki 13 éves kora óta modellkedik, nincs önbizalomhiánya. Miranda Kerr azonban rácáfolt erre: – Emlékszem, az első alkalommal, amikor találkoztam Adriana Limával, gyönyörű volt. Nekem pedig az járt a fejemben: Miért akarnak engem? Úgy értem, nézz csak rá. Hihetetlen. És aztán találkoztam Heidi-vel [Klum] és Gisele-lel [Bündchen], és csak arra tudtam gondolni: Mit keresek én itt? – emlékszik vissza a kezdetekre.

A modell vidéken nőtt fel, "lovak és motorbiciklik" társaságában. 16 éves violt, amikor először betért egy Victoria's Secret üzletbe - külföldön, ahol cserediákként élt. – Olyan volt...Wow! Csodaország nőknek! Semmi ehhez hasonlót nem láttam korábban Ausztráliában. – mondta. 

Kerrnek végig kellett járnia a ranglétrát: eleinte a fiatalabbnak készülő modelleket reklámozta, majd fürdőruhát, s végül fehérneműt. Úgy tűnik, ahogy maga mögött hagyta a lépcsőfokokat, úgy egyre inkább megtalálta saját lelki békéjét is.

2010-ben írt egy könyvet, melynek célközönsége egyértelműen a női nem. Ez afféle önsegítő mű, és a Treasure Yourself, vagyis Becsüld meg önmagad címet viseli. Ebben arról is írt, hogy nem érti, hogy a Victoria's Secret katalógusok hogyan befolyásolhatnák bárki önbecsülését is: – Nem tudom rosszul érezni magam, amiért az vagyok, aki, ahogyan a mellettem lévő lány sem érezheti magát rosszul azért, mert az, aki. – mondja. – Mert egy rózsa soha nem lehet napraforgó, és a napraforgó sem lehet rózsa.

Kerr szerint a legfontosabb, hogy mindenki fogadja el saját magát. A modell gyakorló buddhista, és saját bevallása szerint naponta 20 percet tölt jógával és meditációval. 

Mint mondja, mindenhol otthon érzi magát, a lényeg, hogy férje, a színész Orlando Bloom és közös gyermekük, a tíz hónapos Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom vele legyenek.

Miranda Kerr  és az angyalszárnyak
Model Miranda Kerr presents a creation during the Victoria's Secret Fashion Show at the Lexington Armory in New York November 9, 2011. REUTERS/Lucas Jackson (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT PROFILE SOCIETY TPX IMAGES OF THE DAY)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.