A tengerben landolt egy utasszállító, de mindenki túlélte

A fedélzeten tartózkodó utasok és a személyzet is túlélte, amikor a Lion Air Boeing 737 túlfutott a leszállópályán és a tengerbe csúszott szombaton az indonéziai Bali szigetén.

Összesen 108-an utaztak azon az utasszállító repülőgépen, amely szombaton Nyugat-Jáva tartomány fővárosából, Bandungból érkezett Bali szigetére, azonban túlfutott a leszállópályán és a tengerben landolt - írja a Reuters hírügynökség.

A repülőgép túlfutott a leszállópályán az indonéziai Bali szigetén, mindenki túlélte
A Lion Air plane is seen in the water after it missed the runway in Denpasar, Bali in this picture provided by the Indonesian police April 13, 2013. All 108 passengers and crew miraculously survived when a Lion Air Boeing 737 missed the runway on the balmy Indonesian resort island of Bali on Saturday and landed in the sea. REUTERS/Indonesian Police/Handout (INDONESIA - Tags: TRANSPORT DISASTER TPX IMAGES OF THE DAY) ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. THIS PICTURE IS DISTRIBUTED EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS

A 101 utas és a személyzet hét tagja szerencsésen túlélte a balesetet, a brit Mirror úgy tudja, 22 személyt szállítottak kórházba fejsérülésekkel, illetve végtagtörésekkelA többieket a repülőtér termináljában részesítették elsősegélyben.

"Semmi jele nem volt, hogy le fogunk zuhanni, de aztán a vízben landoltunk. Lyukakat láttunk a gép padlóján...gyorsan kimenekítettek bennünket" - mondta a a Metro TV-nek az egyik utas, a 60 esztendős Tantri Widiastuti.

A baleset oka egyelőre ismeretlen.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.