A szülők állítják, szóltak Turinak a kislányok zaklatásáról

A kényes ügy miatt egy neve elhallgatását kérő korábbi úszólány édesapja a Blikknek azt állítja: annak idején a szülők jelezték a Bp. Spartacus edzőjének, hogy a tizenéves úszólányokat zaklathatja Bacsa István, vagy ahogyan mindenki ismerte, Kicsi bácsi.

Az egykori úszónő, Szepesi Nikolett könyve hatalmas botrányt kavart, és nem is elsősorban a sportoló intim titkainak kiteregetésével, hanem az állítólag tizenévesen elszenvedett szexuális zaklatás miatt.

- Niki az igazságot írta le - mondta el a bulvárlapnak Szepesi akkori úszótársának édesapja. - Mondta a lányom, hogy furcsa dolgok történnek az uszodában, de az állításait valahogy kétkedve fogadtam. Hittem is neki, meg nem is, amikor Kicsi bácsi simogató masszázsairól mesélt. Ahogy így visszagondolok, a lányom is hasonló esetekről számolt be, mint Niki, de sajnos akkor nem vettem elég komolyan. Ha tudtam volna, hogy mindez igaz, akkor másképp cselekedtem volna. Akkoriban a többi szülővel együtt szóltunk az edzőnek, Turi Györgynek, hogy állítsa le Kicsi bácsit, de ő nem csinált belőle nagy ügyet, talán ő sem hitt a lányoknak.

Turi azonban a Vasárnapi Blikknek azt állította, neki senki sem szólt az ügyről akkoriban, az lap újbóli megkeresésére már nem kívánt válaszolni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.