Johnny Depp a bohócoktól, Orlando Bloom a malacoktól fél

Mindenki fél valamitől, és ez alól a sztárok sem kivételek. A Blink-182 dobosa 2008-as repülőgép-balesete óta nem hajlandó repülni, Johnny Depp a bohócoktól van rosszul, Orlando Bloom pedig a malacoktól retteg.

2008-ban Travis Barker, a Blink-182 dobosa megjárta a poklok poklát, amikor repülőgépe lezuhant. Azóta nem is mer repülőre ülni, ez azonban komoly gondokat okoz, hiszen megnehezíti a turnézást. "Ez egy akadály. Dolgozom rajta. Próbálkozom a hipnoterápiával, egy olyan orvossal, aki átformálja az agyad. Talán ez segíthet abban, hogy egyszer újra repülhessek". - nyilatkozta a zenész szeptemberben a Rolling Stone magazinnak. Nem csak ő fél azonban a repüléstől. Jennifer Aniston és Cher szintén rettegnek a magasban.

Orlando Bloom és Madonna - különös félelmeik vannak.

Johnny Depp, Daniel Radcliffe és Sean "Diddy" Combs a bohócokat nem kedvelik. "Van valami a festett arcukkal, a mű mosolyukkal." - mondta Depp.

Az egykori szexbomba, Pamela Anderson attól van rosszul, ha látja önmagát. "Nem szeretem a tükröket... és a tévében sem nézem meg magam soha." - nyilatkozta a sztár.

Az Oscar-díjas színésznő, Nicole Kidman pedig a következőt nyilatkozta: "Ez elég bizarr. Nem félek sem a kígyóktól, sem a pókoktól, de rettegek a pillangóktól. Van valami hátborzongató bennük. Valami furcsa."

A népszerű énekesnő, Madonna pedig a mennydörgéstől és a villámoktól akad ki.

Az egyik legfurcsább félelme mégis Orlando Bloom-nak van, aki sertésfrászban szenved. A sármos színész szó szerint kiborul, ha malac kerül a közelébe - mindegy élve vagy holtan, vagyis megenni sem hajlandó az állatot.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.