A színpadon ad életet első gyermekének a színésznő

Meglepő látvány fogadja a New York-i Mikroszkóp Galériába látogató vendégeket: egy terhes nő bármelyik pillanatban életet adhat gyermekének - mindezt a nyilvánosság előtt, a színpadon.

A 36 éves Marni Kotak úgy döntött, első gyermekét nem otthon vagy a kórházban szüli meg, hanem inkább a közönség előtt, a színpadon. Az ok egyszerű, mint mondja: "az igazi élet a legjobb előadóművészet". Ezt egyébként már korábbi előadásain is próbálta bemutatni, hiszen olyan élethez közeli helyzeteket adott elő, mint a családon belüli erőszak, a saját nagypapájának temetése, vagy a szüzessége elvesztése.

A brooklyni művésznő szerint egyébként a szülés a legnagyobb művészet - erre akarja felhívni az emberek figyelmét különleges performanszával.

"Nem mondanám, hogy félek, hiszen sokan támogatnak: a bábám és a csodálatos férjem mellettem állnak."- nyilatkozta a New York Postnak. Ettől függetlenül azért persze kicsit aggódik, mint minden anyuka, de nagyon reméli, hogy minden a legnagyobb rendben zajlik majd.

Az előadás a "Baby X születése" címet viseli, méghozzá azért, mert a leendő anyuka egyelőre nem tudja a baba nemét. Az majd csak az előadás során fog kiderülni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.