Mustrára adott gyereklányok

Nem tudni ki akarja jobban: gyerek vagy szülője. A Little Miss Hungary szépségversenyt mindenesetre az idén is megrendezték. Most is nagy volt a tolongás.

Hatodik alkalommal rendezték meg a Little Miss Hungary Gyermekszépség és tehetségkutató versenyt. Az idén több száz kislány és tini nevezett. A cím odaítélése előtt több regionális elődöntőt, és egy középdöntőt rendeztek.

Az előválogatások után pedig 48 gyerek került a döntőbe. Az ifjú tehetségeknek saját műsorral kellett készülni, valamint utcai, koktél- és népviseleti ruhában is ki kellett állnia a zsűri elé.

A Little Miss Hungary gyermekszépségverseny idei győztesei: Korcsog Laura (7 éves) a Little kategória, Ocsóvszki Ditta (14 éves) a tini kategória és Kiss Regina (5 éves) a mini kategóriában.

A Little Miss Hungary győztesei
Zalakaros, 2010. június 20. Korcsog Laura (7 éves) a Little kategória, Ocsóvszki Ditta (14 éves) a tini kategória és Kiss Regina (5 éves) a mini kategória gyõztese (elöl, b-j) áll a Little Miss Hungary gyermekszépségverseny eredményhirdetése után a zalakarosi MenDan Thermal Hotelben 2010. június 19-én. MTI Fotó: Kallos Bea

 


Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.