A rendőrség szomszédságában termesztett marihuánát

Kábítószerrel való visszaélés miatt indított eljárást a rendőrség egy józsefvárosi férfi ellen, aki egy rendőrségi épület mellett termesztett marihuánát az ablakában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán a rendőrség internetes oldalán közölte, hogy kedden kora délután a rendőrök vettek észre három vödörben kábítószergyanús növényeket a rendőrség épülete mellett, egy második emeleti ház ablakában, a VIII. kerületben.

Kábítószergyanús növényeket vizsgál egy rendőr egy VIII. kerületi lakóház ablakában
Budapest, 2012. augusztus 15. Kábítószergyanús növényeket vizsgál egy rendőr egy VIII. kerületi lakóház ablakában 2012. augusztus 14-én. A rendőrök közvetlenül a rendőrség épülete melletti lakóház második emeleti ablakában vették észre három vödörben a növényeket. A lakásban lakó 43 éves férfinél a házkutatás alatt 29 növényt, valamint a ruházatában három alufóliacsomagot találtak, amelyekben 0,9 gramm zöld növényi törmelék volt. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Mint írták, a rendőrök becsengettek a 43 éves férfihoz, majd a házkutatás alatt 29 növényt, valamint a férfi ruházatában három alufóliacsomagot találtak, amelyekben 0,9 gramm zöld növényi törmelék volt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.