A rendőrautóból szökött meg egy megbilincselt, elítélt férfi Alattyánon

Megbilincselt kézzel, egy rendőrautóból kiugorva szökött meg Alattyánon egy férfi, akit szabadságvesztés letöltése miatt köröz a Szolnoki Törvényszék - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-vel.

Botkáné Belinszky Nóra elmondta: az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a 33 éves Ádám Krisztián autóját hétfő délután állították meg a rendőrök Alattyánon. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy a jászalsószentgyörgyi férfi ellen a Szolnoki Törvényszék szabadságvesztés letöltése miatt elfogatóparancsot adott ki. A férfit előrebilincselt kézzel a szolgálati gépjárműbe ültették, ahonnan kiugrott és elfutott.

A szóvivő tájékoztatása szerint a Jászberényi Rendőrkapitányság továbbra is körözi a büntetése elől menekülő férfit, ezért felhívást tettek közzé, melyben a lakosság segítségét is kérik felkutatásában. Ádám Krisztián elfogásakor fekete bakancsot, terepszínű nadrágot, szürkészöld, derékig érő kabátot és szürkés színű baseballsapkát viselt.

Arról, hogy Ádám Krisztiánt milyen bűncselekmény elkövetése miatt ítélte el a Szolnoki Törvényszék, Botkáné Belinszky Nóra nem nyilatkozott.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.