A pécsi mélygarázsban porosodó német Jaguár rejtélye

Három éve az egyik pécsi belvárosi hotel parkolójában porosodik egy Jaguár. Az autó tulajdonosa még 2008-ban jelentkezett ki a szállodából, azóta nem tudnak róla. A parkolási díj azóta több lett, mint az autó értéke.

A pécsi szálloda mélygarázsában három éve áll áll egy sötétzöld Jaguár - adta hírül a pécsma.hu portál. Az autó német tulajdonosa három évvel ezelőtt kijelentkezett a hotelből és taxival elment. Az autója viszont ott maradt. Azóta a férfit nem látták és utol sem tudják érni. A parkolási díj összege már mintegy 10 millió forintra rúg. A hotel egy németül írt fizetési felszólítást helyezett az autó szélvédőjére, hátha arra jár a három éve nem látott vendég.

A szálloda felvette a kapcsolatot egy ügyvéddel, így a Jaguár parkolási ügye a mélygarázsból átkerülhet a bíróságra.

A portál által megkérdezett jogász szerint hiába tűnt el a tulajdonos, perre lehet vinni az elhagyott autó ügyét. A bíróságtól az ismeretlen helyen tartózkodó alperes részére ügygondnok kirendelését lehet kérni, így már lefolytathatják le az eljárást. Így akár el is lehet árvereztetni járművet, az abból befolyó pénz  pedig fedezheti a szálloda költségeit. A tárgyalás lezárásáig azonban akár évek is eltelhetnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.