A nő, aki betegesen imádja "az én pici pónimat"

Nem mindennapi hobbija van a 29 éves nőnek: a több mint ezer lovacskából álló gyűjteményének egy saját Póni-szobát is berendezett.

Színes lovak mindenfelé: a falakon, a polcokon, a függönyön, az ágytakarón és az ágyon is. Az angliai Sarah Butler saját Póni-szobát rendezett be 20 ezer fontos (mintegy 7 millió forintos) gyűjteményének, amelyben minden imádott lovacskáiról szól.

A lány az évek alatt rengeteget költött egyre bővülő gyűjtményére, a legdrágább lovacskáért, Rustyért 980 fontot (több mint 300 ezer forintot) fizetett. Az apró játék azért volt ilyen borsos árú, mert mindössze három példány van belőle az egész világon.

Sarah még gyerekkorában kezdett el rajongani a színes játéklovakért, családja és barátja, Joe eleinte furcsán néztek rá, amiért különös szenvedélye felnőttkorára is megmaradt. Joe végül már kibékült párja mániájával, és az évfordulóikra mindig meglepi Sarah-t valami igazán különleges darabbal.

"Más ember focilabdát, bélyeget vagy érméket gyűjt. Én játéklovakat, ez pedig örömet okoz nekem. Mindig boldoggá tesz, ha egy új példányt tehetek be a Póni-szobába, ami csak az én birodalmam" – mondja a lány.

A szokatlan gyűjteményről készült fotókért ide kattintson!

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.