A nap képe: Larry a kormányfői macska

Larry-t, a brit miniszterelnöki macskát beengedi a londoni kormányfői rezidencia, a Downing Street 10. kapuján egy posztos rendőr.

A négyéves Larry egy állatmenhelyen élt 2011. február 15-ig, akkor állt munkába David Cameron miniszterelnöknél, mert az év elején patkányok tűntek fel a Downing Streeten.

Larry elődje, Humphrey macska 1997-ben, Tony Blair hatalomra kerülésekor vonult nyugalomba, azóta nem dolgozott rágcsálóvadász a kormányfő rezidenciáján.

London, 2011. június 9.
LARRY-t, a brit miniszterelnöki macskát beengedi a londoni kormányfői rezidencia, a Downing Street 10. kapuján egy posztos rendőr. A négyéves Larry egy állatmenhelyen élt 2011. február 15-ig, akkor állt munkába David Cameron
London, 2011. június 9. LARRY-t, a brit miniszterelnöki macskát beengedi a londoni kormányfői rezidencia, a Downing Street 10. kapuján egy posztos rendőr. A négyéves Larry egy állatmenhelyen élt 2011. február 15-ig, akkor állt munkába David Cameron miniszterelnöknél, mert az év elején patkányok tűntek fel a Downing Streeten. Larry elődje, Humphrey macska 1997-ben, Tony Blair hatalomra kerülésekor vonult nyugalomba, azóta nem dolgozott rágcsálóvadász a kormányfő rezidenciáján. (MTI/AP/PA/Stefan Rousseau)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.