A metálénekes beismerte: meg akarta öletni nejét

Timothy Lambesis, az As I Lay Dying nevű, Grammy-díjra jelölt amerikai metálbanda frontembere kedden a bíróságon beismerte, bérgyilkossal akarta megöletni feleségét. Az ügyben május 2-án hoznak ítéletet.

A Huffington Post beszámolója szerint kedden a bíróságon a 32 éves zenész beismerte, hogy meg akarta öletni feleségét.A tárgyaláson elmondta, megromlott a viszony Meggan Lambesis és közte. A pár 2012 szeptemberében szétköltözött, és a nő ezt követően korlátozta a gyerekek láthatóságát, és a betervezett válási egyezség alapján a frontember jövedelmének jelentős hányadára tarthatott volna igényt. 

Tim Lambesis május óta, mintegy kétmillió dolláros óvadék ellenében védekezhet szabadlábon
Tim Lambesis (R), lead singer for the heavy metal band As I Lay Dying, listens to his lawyer Anthony Salerno speak during his arraignment in San Diego North County court in Vista, California, May 9, 2013. Lambesis was arrested in California on Tuesday on charges that he sought the help of an undercover detective to have his estranged wife killed, police said. Lambesis was taken into custody in Oceanside, near San Diego, said San Diego County Sheriff's Department spokeswoman Jan Caldwell. REUTERS/Lenny Ignelzi/Pool (UNITED STATES - Tags: CRIME LAW SOCIETY ENTERTAINMENT)

Lambesis bedühödött, és az edzőteremben, ahová rendszeresen járt, többször is szóvá tette személyi edzőjének, hogy szívesebben látná holtan a nejét, mint élve. Tavaly májusban aztán személyesen is találkozott egy feltételezett bérgyilkossal, akivel egyértelműen közölte, meg akar szabadulni a feleségétől. "Csak hogy tisztázzuk, azt akarom, hogy meghaljon" - mondta a férfinek egy könyvesboltban megejtett találkán. Howard Bradley azonban nem bérgyilkos volt, hanem fedett nyomozó, aki Lambesis minden szavát felvette. 

A san diego megyei seriff hivatal munkatársa tegnap több más tanú mellett azt vallotta, hogy a népszerű banda énekese valóban meg akarta öletni feleségét.

Az ügyben május 2-án hoznak ítéletet. Lambesis az ítélet meghozataláig házi őrizetben marad.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.