A liftben bukott le a falánk pizzafutár

Lecsipegette a pizza tetejéről a legfinomabb falatokat, majd mintha mi sem történt volna, visszacsomagolta egy oroszországi futár. Pechére azonban a felvonóban lévő biztonsági kamera lebuktatta.

A szentpétervári pizzafutár nem tudott ellenállni a csábításnak és a liftben leette a pizzafeltétek egy részét. A YouToube-ra került felvételen az látszik, hogy a fiatal férfi gondosan kiválogatja a számára legínycsiklandóbb falatokat, majd a legnagyobb nyugalommal megeszi őket.

Az uzsonna mindössze 20 másodpercig tartott csak, de a futár ezalatt is jelentős mennyiségű feltétet fogyasztott el. Dolga végeztével gondosan visszazárta a pizzáskarton tetejét, és azt még a hőtartó táskába is visszatette - írja a The Daily Mail.

A videó néhány napja került fel a legnépszerűbb videomegosztó portálra, a felvétel alapján azt is kiderült, a férfi a "2 Coasts" nevű orosz gyorsétteremláncnak dolgozik.

"Mi is láttuk a videót, és mondhatom, ilyesmi még soha sem történt nálunk. Az esetet kivizsgáltuk és a futárt megróttuk" - írta a kommentek alá oroszul egy nő, aki a cég menedzsereként mutakozott be.

A CNN-nek viszont az étteremlánc már viccesebben magyarázta a történeteket: "Hiába, a mi pizzánk annyira finom, hogy még az alkalmazottaink sem tudnak ellenállni neki". Azt is hozzátették, hogy ennek ellenére meg akarják védeni a pizzát a torkos futároktól, és ezentúl zárható kartonban szállítják ki a finomságaikat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.