A legnagyobb diákcsíny: világűrből is látszó péniszek

Új-zélandi diákok tették akaratlanul és megkésve híressé iskolájukat. Még két éve gyomirtó használatával férfi nemi szerveket égettek a fűbe, a "bűnjeleket" most a Google Earth segítségével fedezte fel egy férfi.

David McQuoid egy hamiltoni lakos ingatlant keresett a környéken a Google népszerű programjának segítségével, mikor meglátta a Fairfield Kollégiumról készült képeket. A felvételeken több, egyenként 15 méteres rajzolt péniszt fedezett fel. Először egy hatalmas műtárgynak gondolta McQuoid ezeket, csak később jött rá, hogy pontosan mik is a szimbólumok.

Gerhard Dyk, az intézmény igazgatója kevésbé látta a művészi értéket az alkotásokban. Elmondása szerint nem sikerült elkapni annak idején azt a vandált, aki még 2009 májusában a falloszokat a fűbe rajzolta. Mint két év késéssel kiderült, a tréfát az egyik hétvégén követték el, mikor senki nem volt a környéken, hétfőn már csak a haldokló füvet és a mintázatot vehették észre az iskolába érkezők.

Összesen hat "alkotás" készült az intézmény több helyszínén, amelyeket nem sikerült teljesen eltűntetni. A gondnok mindössze annyit tudott tenni, hogy még egy kis gyomirtóval felismerhetetlené tette a plasztikus ábrázolást.

A főiskola vezetősége felvette a kapcsolatot a Google munkatársaival, de még egy esetleges törlés esetén sem lehet már az internetről kicenzúrázni a kellemetlen incidenst. A Google Earth egyébként közvetlenül a műholdtól kapja a felvételeket, így itt nem lehet homályosítani a képeket, mint a Street View esetén.

Az internetes társadalom többsége pozitívnak ítéli meg a viccet, egyesek szerint az igazgatónak köszönetet kéne mondania a diákoknak, hiszen emiatt lett híres a Fairfield.

A műhold felvétele a két évvel ezelőtti diákcsínyről. Nemi szervek a hamiltoni Fairfield College udvarain
google kép
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.