A Hudson folyóban találták meg a divatguru holttestét

Az 55 éves Michele Savoia holttestét vasárnap találta meg a rendőrség. Egyelőre nem tudják, mi történt.

Február 13-án Paris Hilton bulijában látták utoljára a New Yorkban igen ismert stylistot és divattervezőt. Savoia több Broadway-darabnak tervezett jelmezeket, többek közt a Swing és a Ricki Martin főszereplésével futó Evita című musicalekben látható fellépőruhák is az ő keze munkáját dicsérik. Emellett több híresség ruhatáráért is ő, illetve cége felelt, Savoia öltöztette például Robert DeNirót és Matt Dillont is.

A New York-i divatvilág fenegyereke gyerekkorában egyébként arról álmodozott, hogy egyszer a Disney-nek dolgozik majd, minden vágya volt, hogy rajzfilmeket készítsen, azonban rajztanára a divat világa felé terelte inkább. 1970-ben a Fashion Institute of Technology-ban végzett, Bill Kaiserman designertől tanult, majd 1984-ben megalapította saját divatcégét, a House of Savoiát.

A The New York Times információi szerint valószínűleg baleset történhetett, egy rendőrre hivatkozva azt írják, vélhetően megcsúszott a rámpán, amikor kikötött hajójával a csütörtöki buliról hazafelé jövet. Biztosat csak a boncolás után tudnak mondani. 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.