A herceg meztelenkedése a borászokat is megihlette

Harry herceg Las Vegas-i pucérkodása megihletett egy brit borászatot. A Sheldon’s Wines egy palack roséval állít emléket az ominózus augusztusi estének.

Aligha akad olyan ember a világon, aki ne hallott volna Harry herceg féktelen Las Vegas-i bulijáról. Az ott készült képek bejárták a világot, óriási felháborodást keltve a katonaság körében.

Akadtak azonban, akik inkább humorosan fogták fel az esetet, sőt, a Facebookon alakult már egy „Harry herceg előtt meztelenül tisztelgünk” csoport is, tagjainak száma e sorok írásakor már meghaladja a 36 ezret. Itt katonák és feleségeik meztelen fotói láthatóak, mint írják, ők így fejezik ki szolidaritásukat a Harry herceg felé.

A meztelen, dákóval pózoló Harry még a borászok figyelmét is felkeltette. A Sheldon’s Wines nevű borkereskedés ugyanis találóan “Royal Blush”-nak, azaz királyi pírnek keresztelte a 2011-es francia roséját. A palack címkéjét Dan Lacey festőművész munkája díszíti, amely pucéran, billiárdozás közben ábrázolja Harry-t. A borról készült képet ide kattintva megtekintheti.

A bor nagy sikert aratott Angliában. "A vásárlók imádják, már egy sincs a polcon. A rosé eladásaink 200 százalékkal nőttek, mióta a Royal Blush megjelent az üzletben" - idézi a Borkultusz.com Peter Creek bolttulajdonost, aki hozzátette: a királyi család egyelőre nem kifogásolta a dolgot, és hogy a közeljövőben mindenképpen küldenek egy palackkal a hercegnek is. Biztosra veszi, hogy Harry, aki ismét Afganisztánban teljesít frontszolgálatot, örömmel veszi majd át az ajándékot.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.