A gyilkossággal gyanúsított D. Gábor is MSZP-s politikus volt

A kettős csepeli gyilkosság során egy helyi MSZP-s politikust lőttek le. A gyilkossággal meggyanúsított D. Gáborról kiderült, ő is az MSZP színeiben politizált, decemberig a párt helyi elnökségi tagja volt.

Az MSZP csepeli önkormányzati képviselőjelöltje a csepeli kettős gyilkosság egyik gyanúsítottja (a másik a biztonsági őr, aki lelőtte Takács József igazgatót és Papp László tanárt). D. Gábor a csepeli önkoormányzat pénzügyi bizottságának jelenleg is tagja, a csepeli MSZP-nek pedig decemberig elnökségi tagja volt. A honlapján látható képgalériában egy olyan kép is szerepel, amelyen egy szocialista pártrendezvényen Gyurcsány Ferenchez közelít.

D. Gábor 1973. szeptember 22-én született Csepelen - közli életrajzát az mszp.hu honlapján. Aztán így folytatja: általános iskoláimat is a kerületben végeztem, majd a Bajáki Ferenc Szakközépiskolában érettségiztem és szereztem gépgyártás- és számítástechnológiai technikusi oklevelet.

Ezután a Bánki Donát Műszaki Főiskolát végeztem el gépészmérnök-mérnöktanár szakon. Már a főiskola utolsó évében óraadó tanárként tanítottam a Ganz Ábrahám Kéttannyelvű Középiskolában, ahol az főiskola befejezése után tanári állást kaptam. Közben a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán kezdtem meg tanulmányaimat vállalkozás, számvitel szakon. Közben átkerültem a csepeli Podmaniszky Frigyes Közgazdasági Szakközépiskolába, ahol az iskola szakmai vezetésében vettem részt. Ezután az ADU Oktatási Központnál tanítottam.

Mivel mindig fontosnak tartottam a tudásom fejlesztését ezért jelentkeztem és felvételt nyertem a Universite De Paris X. francia egyetem magyar tagozatára, ahol nemzetközi kis- és középvállalkozási szakértőként végeztem. Diplomamunkám a gazdasági oktatásról szólt, melyre felfigyeltek a Dunaújvárosi Főiskolán és lehetőséget kaptam a dolgozatomban leírtak megvalósítására. Jelenleg a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolának vagyok az igazgatója.

Az Európai Unióhoz való sikeres csatlakozás érdekében részt vettem több továbbképzésen és sok előadást tartottam az EU-ról Csepelen. E tevékenységem keretében jelenleg is segítek vállalkozásokat, civil szervezetek pályázatok elkészítésében, valamint gazdálkodásuk hatékonyabbé tételében. Nagyszüleim, szüleim Csepelen élnek és itt is dolgoznak. Eddigi életem Csepelhez köt, itt nőttem fel, ismerem a kerület problémáit.

Édesapám ma is a volt Csepel Művek egyik utód cégénél dolgozik. Szakmai gyakorlataimat én is a gyárban töltöttem, sokat tanultam tőle, ahogy mellette álltam a gépnél. A jövőben szeretnék visszaadni abból Csepelnek, amit lehetőségként én megkaptam.

A rendőrség a brutális kettős gyilkosság ügyében gyanúsította meg D. Gábort.

 

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

 

Budapest, 2009. január 8.
Mécsesek égnek a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolánál, amelyben előző nap este brutális kegyetlenséggel lelőtték az intézmény igazgatóját és helyettesét. A bűncselekmény elkövetésével a biztonsági őrt és a taninté
Budapest, 2009. január 8. Mécsesek égnek a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolánál, amelyben előző nap este brutális kegyetlenséggel lelőtték az intézmény igazgatóját és helyettesét. A bűncselekmény elkövetésével a biztonsági őrt és a taninté
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.