A feleség és unokaöccse gyilkolt Kisvarsányban

Emberölés áldozatává vált egy 53 éves ilki férfi Kisvarsányban, a rendőrség a bűncselekménnyel 34 éves feleségét és annak 22 éves unokaöccsét gyanúsítja, őrizetbe vették őket.

A rendőrségre a múlt szombaton érkezett bejelentés, hogy nyoma veszett a férfinak, aki zsebében 300 ezer forinttal lovas fogatot vásárolni indult otthonról Kisvarsányra és Gyürére.

Keresésébe vasárnap a rokonok és a szomszédok is bekapcsolódtak, majd Kisvarsány külterületén egy fasorban holtan találtak rá.

A helyszíni szemle megállapította, hogy a férfi halálát több késszúrás okozta. A megindított nyomozás során a feleségre terelődött a gyanú, s az is feltételezhető volt, hogy a bűncselekményt nem egyedül követte el.

A 34 éves nő a kihallgatása során részben beismerte tettét és megnevezte az elkövetésben közreműködő unokatestvérét, egy gulácsi férfit is. Hétfőn mindketten őrizetbe kerültek.

A gyilkosság körülményeiről a nyomozás érdekében részleteket nem közölt még a rendőrség. Csütörtökön sajtótájékoztatót tartanak majd az ügyben.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.