''A Gellért-szállónak nincs köze a szexbotrányhoz''

A Gellért-szállónak semmi köze ahhoz a német szexpartihoz, amely a Gellért-fürdőben volt négy évvel ezelőtt - szögezte le a hotel igazgatója.

Bencze Gábor azután nyilatkozott, hogy a Rheinische Post című német lap azt írta: bírósági utójátéka lesz a Hamburg-Mannheimer biztosító által rendezett eseménynek. Ha volt is olyan szexparti, amelyről az újságok írtak, az a Gellért-fürdőben volt, nem a Gellért-szállóban. A szállónak semmi köze a fürdőben történetekhez - mondta Bencze Gábor.

A szálló igazgatója kijelentette: a hotelnek és a fürdőnek, azt leszámítva, hogy egy épületben vannak, semmi köze egymáshoz; két külön vállalat létesítményeiről van szó. A sajtó által májusban nyilvánosságra hozott szexparti résztvevői nem a szállóban partiztak, de még csak nem is ott laktak - hangsúlyozta Bencze Gábor.

Az igazgató elmondta: tart attól, hogy a Gellért-fürdő botránya szállodájára is rossz fényt vethet. Emlékeztetett: a szálló jelenlegi igazgatójaként csak annyit tehet, hogy minden fórumon hangsúlyozza, a Gellért-szállónak semmi köze a Gellért-fürdőben történtekhez.

A Rheinische Post azt írta, hogy a négy évvel ezelőtt Budapesten rendezett szexparti miatt büntetőjogi feljelentést tett az Ergo konszern a Hamburg-Mannheimer biztosítótársaság két korábbi menedzsere ellen. Wilhelm Möllers, a hamburgi ügyészség szóvivője a düsseldorfi újságnak elmondta: a feljelentést hűtlen kezelés gyanúja miatt tették.

A sajtó által májusban megszellőztetett szexpartin a cég száz munkatársa és "érdemes ügynöke" vett részt, az örömlányok bevonásával tartott rendezvény állítólag 83 ezer euróba került.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.