A Costes lett az év étterme

A Sziget fesztivál főszervezője, Gerendai Károly érdekeltségébe tartozó Costes étterem az indoklás szerint csúcsgasztronómiát, kulináris színházi élményt képvisel.

A budapesti Costes kapta az Év Étterme 2009 díjat, a harminchat fős társadalmi zsűri által odaitélt szakmai elismerést. A Dining Guide étteremkalauz ötödik éve hirdette meg az Év Étterme címért zajló versenyt, amelynek döntőjébe tíz étterem jutott.

A díjátadó gálán elhangzott értékelés szerint a Sziget fesztivál főszervezője, Gerendai Károly érdekeltségébe tartozó Costes étterem csúcsgasztronómiát, kulináris színházi élményt képvisel.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.